3;

Faciliteiten

Huize Moors is een sfeervol en ruim opgezet huis met diverse faciliteiten.
Zo zijn er gemeenschappelijke ruimten, een salon en kunt u tuinieren op hoogte.

Gemeenschappelijke ruimten

Huize Moors beschikt over gezamenlijke en gezellig ingerichte ruimten, waaronder een leefkeuken, eetkamer, koffiebar, zitkamer, salon en bibliotheek. Vanuit deze ruimten is er uitzicht op de groene tuinen en het centrum van Bladel. Familie en vrienden zijn van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

 

Salon Mie

In deze beautysalon kunt u genieten van kappers- en wellnessbehandelingen, lekker ontspannen, een praatje maken, koffiedrinken of een boekje lezen onder de droogkap. Hier kunt u uw eigen kapper uitnodigen voor uw gewenste behandeling.

Bibliotheek

In de bibliotheek kunnen bewoners ontspannen, genieten van muziek, een boek lezen of bijvoorbeeld een hobby uitoefenen. Het is een ideale ruimte voor activiteiten en voor familiebijeenkomsten.

 

Tuin

Huize Moors beschikt over twee ruim opgezette groene beleeftuinen met wandelroutes, terrassen, zithoekjes en een jeu de boulesbaan. Er is ruimte voor hobby’s, zoals tuinieren op hoogte en het spotten van vogels.

 

Parkeergelegenheid

Op eigen terrein en in de directe nabijheid van Huize Moors zijn meer dan voldoende parkeermogelijkheden.

Activiteiten

Een belangrijk speerpunt van Comfor is fysieke, sociale en cognitieve activatie. Bij Huize Moors worden activiteiten op maat aangeboden in de gemeenschappelijke ruimten, in de tuinen en bij ‘t Aardappelhuisje. Onze activiteitencoach organiseert activiteiten zoals samen wandelen, muziek luisteren, koken of ballontennis.

't Aardappelhuisje

Voor de bewoners van Huize Moors is er een extra uitvalsbasis, namelijk ’t Aardappelhuisje. Deze locatie ligt vlakbij Huize Moors op een unieke locatie in het groen en kent een rijke historie.

Bij ’t Aardappelhuisje kunnen onze bewoners vertoeven in een fijne groene omgeving met een grote tuin. We bieden er activiteiten op maat aan. Bij ’t Aardappelhuisje kunt u bijvoorbeeld een kop koffiedrinken, taarten bakken, muziek luisteren, hobby’s uitoefenen en een stukje wandelen.

Vanuit ’t Aardappelhuisje en de tuin kijkt u over de landerijen en de bossen en kunt u genieten van vogels, koeien in de zomer en andere dieren. Op het terrein rondom ’t Aardappelhuisje is er veel te beleven. Er is een beleefpad en er kan worden getuinierd.

‘t Aardappelhuisje dient tevens als informatiecentrum voor Huize Moors. Dit betekent dat u op afspraak met ons kunt kennismaken.