3;

Woningen

In Huize Moors kunt u fijn wonen met gemeenschappelijke faciliteiten.
Bekijk hier alvast de impressies van onze woningen.

Meer dan wonen

Bij Huize Moors beschikt u over een eigen studio of appartement. Daarnaast heeft u de beschikking over verschillende faciliteiten.

Op de begane grond zijn de gemeenschappelijke ruimten gesitueerd. U kunt genieten van extra services, waaronder vervoerservice, uitgebreide versbereide maaltijden en een wasservice.

Voor de bewoners van Huize Moors is er een extra uitvalsbasis, namelijk ’t Aardappelhuisje. U kunt ervoor kiezen om zo nu en dan te vertoeven in ’t Aardappelhuisje. Het is een kleinschalige locatie waar u kunt genieten van een fijne groene omgeving met een grote tuin waar u onder andere een kop koffie kunt drinken, muziek kunt luisteren, hobby’s kunt oefenen en een stukje kunt wandelen.

't Aardappelhuisje

Digitale brochure

Wilt u meer informatie over Huize Moors? Download hier onze digitale brochure!

Studio's en appartementen

De ruime studio’s en appartementen bevinden zich op de begane grond, de eerste en de tweede etage. Ze beschikken over een hoog plafond en een luxe afwerking en hebben een mooi uitzicht over groen en het centrum van Bladel. De studio’s en appartementen zijn ongeveer 27 tot 55 m² groot en praktisch in te delen.

Elke bewoner beschikt over een eigen studio of appartement met de volgende voorzieningen:

• Woon-/slaapkamer

• Keuken met ingebouwde koelkast

• Sanitair: badkamer met wastafel, toilet en douche

• Garderobekast

Alle studio’s en appartementen zijn uitgerust met slimme sloten en sensoren. Daarnaast zijn de studio’s en appartementen instapklaar. Dit betekent dat de studio’s en appartementen gestoffeerd zijn en voorzien zijn van een pvc-vloer en plafond- en wandafwerking. Bewoners kunnen naar eigen smaak en met eigen meubels hun studio of appartement inrichten.