0;

De zorg bij
Huize Moors

Bij Huize Moors geniet u van 24 uur per dag zorg van Comfor zorg. Huize Moors is een fijn thuis met gemeenschappelijke faciliteiten.

Wonen met zorg

Als u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen, wilt u graag naar een plek waar u kunt blijven leven zoals u dat gewend bent. Huize Moors biedt een woonomgeving waarbij u 24 uur per dag zorg ontvangt die is afgestemd op uw leven en wensen. De bewoner en zijn verhaal is ons vertrekpunt.

Huize Moors is een kleinschalige woonzorglocatie met een huiselijke sfeer, waarbij we insteken op een persoonlijke en positieve benadering, een warm welkom voor iedereen. Huize Moors is warm en sfeervol ingericht waardoor u het gevoel heeft nog steeds thuis te wonen. Het is een fijne plek om te wonen en werken voor onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers.

Huize Moors is voor 28 bewoners met geheugenproblematiek en/of somatische klachten. Hiervoor is een indicatiestelling nodig vanuit het Centrum Indicatiestelling Zorg. Vanaf VV4 kunt u bij Huize Moors komen wonen.

Financiën

De zorg wordt vergoed vanuit de Wet langdurige zorg. U krijgt zorg bij Huize Moors op basis van het Volledig Pakket Thuis (VPT). Voor deze zorg is de bewoner een lage eigen bijdrage verschuldigd aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor). Door het CAK wordt de hoogte van uw eigen bijdrage berekend en geïnd. De hoogte van de eigen bijdrage is afhankelijk van uw financiële situatie. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de rekenhulp op de website van het CAK.

Wanneer u bij ons komt wonen betaalt u een ‘eigen bijdrage’. U betaalt het lage tarief. Dit bedrag is afhankelijk van uw inkomen en vermogen. Wonen bij Huize Moors is afhankelijk van uw inkomen en vermogen en hoeft daarmee niet veel duurder te zijn dan het verpleeghuis.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de rekenhulp op de website van het CAK.

Naar het CAK

Bij Huize Moors betaalt u een bedrag voor de huur en woonservices.
Voor alle tarieven kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of een mail sturen.

Inbegrepen